Küçük Prensin Peşinde

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Bacanlı’ nın yazmış olduğu “Küçük Prensin Peşinde” adlı kitabın tanıtımı 10 Aralık 2018 tarihinde Üsküdar Atik Valide yerleşkesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Kitabı yazma sebebinden kısaca bahseden Bacanlı, öğrencilere “bu kitabı yazmam ne kadar sürmüştür sizce” gibi bir soru yöneltince öğrencilerden çeşitli yanıtlar geldi. Kitabı yazması 20 yıl süren hocamız, teşekkür kısmından da bahsetti. Daha sonra kitabı okuyan hocalarımızdan çeşitli yorumlar alarak karşılıklı espriler döndürülerek söyleşiye renkli bir hava katıldı. Son olarak kitabını imzalatmak isteyen öğrencilerin birer de hatıra fotoğrafı çektirmesiyle söyleşi sona erdi.